transport marfa

Transport marfa

ORIENT oferă servicii complete în domeniul transportului rutier de marfă, intern şi internaţional.

transport marfa

ORIENT este o companie formată dintr-o echipă tânără de profesionişti care se îmbină armonios cu oameni experimentaţi în transporturile internaţionale de mărfuri şi transporturile agabaritice. În cadrul firmei noastre activează atât şoferi profesionişti, mecanici auto, electricieni, cât şi personal specializat în activităţi de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relaţii cu clienţii).

Toate transporturile efectuate sunt asigurate şi monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp să fie respectate şi mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit. Beneficiarii pot obţine relaţii în legătură cu desfăşurarea transporturilor proprii apelând telefoanele noastre şi solicitând aceste informaţii sau prin e-mail.

ORIENT vă garantează cotaţii avantajoase de preţuri, respectarea graficelor de timp şi o disciplină exemplară a personalului nostru de relaţii cu clienţii.

 

Transport marfa international

transport marfa international
Cu o flotă proprie de peste 100 autocamioane moderne, efectuăm transport internaţional rutier de marfă, în toate ţările membre ale Uniunii Europene şi fostul spaţiu sovietic.
...

Transport marfa intern

transport marfa intern
Efectuăm transport rutier de marfă intern, oriunde în România, cu o flotă proprie de peste 100 autocamioane moderne, şoferi experimentaţi şi tarife avantajoase.
...
 
atestari
 

©2023 SC ORIENT SRL România - companie de transport marfa international (Italia, Germania, Franta, Anglia, Spania, Portugalia, Grecia, Danemarca) si intern, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval (maritim sau fluvial) si servicii de inchirieri automacarale.

POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE