transport marfa international

Transport marfa international

ORIENT oferă servicii complete în domeniul transportului rutier internaţional de marfă, atât în ţările membre ale Uniunii Europene cât şi în cele din fostul spaţiu sovietic. Camioanele noastre tranzitează în mod regulat Uniunea Europeană, avem contracte de transport semnate cu mari producători de electronice, electrocasnice, utilaje agricole sau automobile.

transport marfa international

ORIENT este o companie formată dintr-o echipă tânără de profesionişti care se îmbină armonios cu oameni experimentaţi în transporturile internaţionale de mărfuri şi transporturile agabaritice. În cadrul firmei noastre activează atât şoferi profesionişti, mecanici auto, electricieni, cât şi personal specializat în activităţi de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relaţii cu clienţii).

Toate transporturile efectuate sunt asigurate şi monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp să fie respectate şi mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit. Beneficiarii pot obţine relaţii în legătură cu desfăşurarea transporturilor proprii apelând telefoanele noastre şi solicitând aceste informaţii sau prin e-mail.

Albania
Andora
Anglia
Armenia
Austria
Azerbaidjan
Belarus
Belgia
Bosnia-Hertegovina
Bulgaria
Cehia
Cipru
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia
Finlanda
Franta
Georgia
Germania
Grecia
Irlanda
Islanda
Italia
Kazahstan
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxemburg
Macedonia
Malta
Moldova
Monaco
Muntenegru
Norvegia
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino
Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina

ORIENT vă garantează cotaţii avantajoase de preţuri, respectarea graficelor de timp şi o disciplină exemplară a personalului nostru de relaţii cu clienţii.

 

Transport marfa intern

transport marfa intern
Efectuăm transport rutier de marfă intern, oriunde în România, cu o flotă proprie de peste 100 autocamioane moderne, şoferi experimentaţi şi tarife avantajoase.
...

Transport agabaritic

transport agabaritic
Dispunem de autotrailere şi remorci cu capacitatea de a transport mărfuri agabaritice: lungime max 40 m, lăţime max 8 m, înălţime max 4.5 m şi greutate max 250 tone.
...

Transport aerian

transport aerian
Transportul aerian a revoluţionat transportul global. Pentru transport se folosesc atât avioane mixte, pentru pasageri şi mărfuri, cât şi avioane speciale tip cargo doar pentru marfă.
...
 
atestari
 

©2019 SC ORIENT SRL România - companie de transport marfa international (Italia, Germania, Franta, Anglia, Spania, Portugalia, Grecia, Danemarca) si intern, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval (maritim sau fluvial) si servicii de inchirieri automacarale.

POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE