ORIENT Romania
 

Compania

SC ORIENT SRL România, înfiinţată în 1991, are ca obiect principal de activitate serviciile de transport internaţional şi intern de marfă, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval (maritim sau fluvial), închirieri automacarale, service auto, import şi distribuţie piese de schimb pentru autoturisme şi autocamioane.

ORIENT oferă servicii complete în domeniul transporturilor de marfă interne şi internaţionale şi al transporturilor speciale, periculoase sau agabaritice.

Compania deţine în acest moment ponderea maximă pe piaţa transportului internaţional şi intern de mărfuri, în raport cu ceilalţi operatori de transport marfă din nordul Moldovei, în ceea ce priveşte numărul de curse efectuate în mod periodic şi numărul de autocamioane.

ORIENT este o companie formată dintr-o echipă tânără de profesionişti care se îmbină armonios cu oameni experimentaţi în transporturile internaţionale de mărfuri şi transporturile agabaritice. În cadrul firmei noastre activează atât şoferi profesionişti, mecanici auto, electricieni, cât şi personal specializat în activităţi de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relaţii cu clienţii).

Toate transporturile efectuate sunt asigurate şi monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp să fie respectate şi mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit. Beneficiarii pot obţine relaţii în legătură cu desfăşurarea transporturilor proprii apelând telefoanele noastre şi solicitând aceste informaţii sau prin e-mail.

ORIENT vă garantează cotaţii avantajoase de preţuri, respectarea graficelor de timp şi o disciplină exemplară a personalului nostru de relaţii cu clienţii.

 

Galerie foto

compania ORIENT
compania ORIENT compania ORIENT compania ORIENT
compania ORIENT compania ORIENT compania ORIENT
compania ORIENT compania ORIENT compania ORIENT
compania ORIENT compania ORIENT compania ORIENT
 
atestari
 

©2023 SC ORIENT SRL România - companie de transport marfa international (Italia, Germania, Franta, Anglia, Spania, Portugalia, Grecia, Danemarca) si intern, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval (maritim sau fluvial) si servicii de inchirieri automacarale.

POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE