transport aerian

Transport aerian

ORIENT oferă servicii complete în domeniul transportului aerian de marfă, intern şi internaţional. Transportul aerian este cea mai rapidă formă de transport disponibilă la momentul actual. Pentru transportul bunurilor pe calea aerului folosim atât avioane de tip cargo cât şi avioane mixte pentru marfă şi pasageri.

transport aerian

ORIENT este o companie formată dintr-o echipă tânără de profesionişti care se îmbină armonios cu oameni experimentaţi în transporturile internaţionale de mărfuri şi transporturile periculoase. În cadrul firmei noastre activează atât şoferi profesionişti, mecanici auto, electricieni, cât şi personal specializat în activităţi de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relaţii cu clienţii).

Toate transporturile aeriene efectuate sunt asigurate şi monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp să fie respectate şi mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit. Beneficiarii pot obţine relaţii în legătură cu desfăşurarea transporturilor proprii apelând telefoanele noastre şi solicitând aceste informaţii sau prin e-mail.

ORIENT vă garantează condiţii avantajoase pentru transporturile aeriene efectuate.

 

Galerie foto

transport aerian
transport aerian transport aerian transport aerian

transport aerian
transport aerian transport aerian
 
atestari
 

©2023 SC ORIENT SRL România - companie de transport marfa international (Italia, Germania, Franta, Anglia, Spania, Portugalia, Grecia, Danemarca) si intern, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval (maritim sau fluvial) si servicii de inchirieri automacarale.

POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE